top of page
  • Obrázek autoraViktor

Letní revue

Vážení přátelé, delší dobu jsme vás zanedbávali, rádi bychom to napravili.

Léto je v plném proudu a my se konečně pracovně zastavili. I když o nás mnoho nebylo slyšet, nelenili jsme a máme řadu překvapení, která postupně budeme odhalovat.

Jedním, se kterým se můžeme a chceme pochlubit, že jsme nahráli ve studiu Domovina s osvědčeným skvělým zvukařem panem Karlem Soukeníkem třetí album kvartetů pana Jaroslava Krčka, který si zároveň opět sám dělal režii. Myslím se máte na co těšit. CD je zatím ve stavu stříhacím, který možná již za pár dnů vystřídá stav vypalovací, lepící a balící. A pak vás s tím samozřejmě zase seznámíme a dáme ochutnat.

Posledním vystoupením před prázdninami byl koncert 2.7. v kostele u Lázní Bohdaneč. Akusticky inspirující prostředí, příjemný chládek, vřelé a nadšené publikum, co víc si přát. Program jsme zvolili "lázeňský", přitažlivý, složený z jednotlivých vět ze skladeb známých autorů. Takový "turisťáček" by se dalo říct. Však také v lázeňské kavárně, kam jsme zaskočili hned po příjezdu se lidé ptali, jestli budeme hrát také "tu jejich". To nevím, jestli jsme splnili, ale odcházeli dobře naladěni a o to přece šlo...

Pěkné léto!


23 zobrazení

Nejnovější příspěvky

Zobrazit vše
Příspěvek: Blog2_Post
bottom of page